Trainingen

Training zakelijk schrijven

Nieuw in het assortiment is de training zakelijk schrijven.

In deze training krijgen deelnemers in vier uur tijd kennis en tools om een enorme kwaliteitsimpuls te geven aan hun stukken (memo’s, brieven, mails, rapporten en noem maar op). De training vergt een relatief kleine tijdsinvestering, maar heeft een groot effect. Met stukken die duidelijk zijn en prettig lezen, bereik je eenvoudigweg beter en sneller resultaat dan met rammelende tekst.

De training zakelijk schrijven geef ik in company op aanvraag voor groepen vanaf vier personen. Vanaf het voorjaar van 2020 organiseer ik in Deventer ook een training zakelijk schrijven (open inschrijving) voor de liefhebbers. Je kunt je nu al inschrijven!

Lees meer

Waar en wanneer
Diverse dinsdagen van 13.00-17.00 uur
Volkshuis Deventer, Kleine Overstraat 97A, 7411 JK Deventer

Kosten
195 euro p.p. ex btw

Aanmelden

  Bloggen

  Bloggen is een goede manier om jezelf of je bedrijf in de markt te zetten. Om je expertise te tonen en de wereld te laten weten wat jou bezighoudt. Blogs maken onderdeel uit van de sociale media en hebben een impact tot ver buiten jouw netwerk. Maar wat maakt een blog tot een goede blog? Hoe maak je een blog prettig leesbaar? Tijdens de blogtraining leer je gemakkelijker, creatiever én aantrekkelijker schrijven.

  Programma
  Voor veel mensen is het schrijven van een tekst een worsteling in plaats van een creatief proces. Dat is jammer, want aan schrijven valt veel plezier te beleven. En dat zie je terug in het resultaat: een pakkende tekst die lezers boeit. In de blogtraining, een ééndaagse training-in-tekst, doe je ervaring op met creatieve technieken die het schrijfproces makkelijker en leuker maken. Je krijgt tips, oefent vaardigheden en gaat naar huis met kennis om direct toe te passen. En een blog om meteen te plaatsen.

  De blogtraining is een intensieve, praktijkgerichte training voor mensen die teksten moeten of willen schrijven. De training scherpt aan wat je misschien al wist, brengt je op ideeën en geeft je nieuwe inzichten. De grootste winst is het besef dat schrijven leuk is!

  Voor wie
  De blogtraining is zeer geschikt voor iedereen die al schrijft, maar het idee heeft dat hij er meer uit kan halen en voor mensen met schrijfvrees. Het is geen spellings- of grammaticatraining. In de training zakelijk schrijven komen spelling, stijl en grammatica wél aan de orde.

  Waar en wanneer
  Nog niet bekend.

  Kosten
  295 euro p.p. ex btw, inclusief lunch.

  Aanmelden
  Meld je nu aan voor de blogtraining en leer gemakkelijker, creatiever en aantrekkelijker schrijven. Aanmelden kan via info@lijkendijk.com of neem via 06 2003 1142 contact op voor meer informatie.

  Alle services

  • Sterke verhalen

   Schrijven is meer dan letters en woorden achter elkaar zetten. Ik gun mijn opdrachtgevers mooie tekst, en sterke verhalen. Taal maakt de werkelijkheid!

  • Trainingen

   Lijkendijk Communicatie verzorgt diverse schrijf- en taaltrainingen. Zoals een training zakelijk schrijven en een blogtraining. Liever een meerdaagse schrijftraining, of een in company cursus op maat? Informeer gerust naar de mogelijkheden.

  • Redactievoering

   Bladen maken is een vak. Zowel voor digitale magazines als gedrukte edities kun je bij mij terecht. Ik werk samen met vormgevers, fotografen en drukwerkbegeleiders aan een professioneel eindresultaat.

  • Legal Mediation

   Voor mij was het een logische stap om mijn juridische achtergrond en mijn communicatieve vak aan elkaar te knopen binnen het Legal Mediatorschap. Altijd handig als de mediator de afspraken ook goed op papier kan zetten!


  adminTrainingen