Sterke verhalen

Mijn missie is het om beelden te vangen in woorden. Om ingewikkelde zaken in heldere tekst te gieten. Want de boodschap van mijn klanten is te belangrijk om te laten verzanden in tekstuele troep.

De ‘dragers’ van de boodschap kunnen verschillen. Ik schrijf met evenveel plezier artikelen, white papers, webcontent en andere sterke verhalen, als redes voor rouw, trouw en (corporate) gelegenheden. Ook blog ik voor klanten, of ik help hen om dat zelf beter te kunnen.

Alle services

 • Sterke verhalen

  Schrijven is meer dan letters en woorden achter elkaar zetten. Ik gun mijn opdrachtgevers mooie tekst, en sterke verhalen. Taal maakt de werkelijkheid!

 • Trainingen

  Lijkendijk Communicatie verzorgt diverse schrijf- en taaltrainingen. Zoals een training zakelijk schrijven en een blogtraining. Liever een meerdaagse schrijftraining, of een in company cursus op maat? Informeer gerust naar de mogelijkheden.

 • Redactievoering

  Bladen maken is een vak. Zowel voor digitale magazines als gedrukte edities kun je bij mij terecht. Ik werk samen met vormgevers, fotografen en drukwerkbegeleiders aan een professioneel eindresultaat.

 • Legal Mediation

  Voor mij was het een logische stap om mijn juridische achtergrond en mijn communicatieve vak aan elkaar te knopen binnen het Legal Mediatorschap. Altijd handig als de mediator de afspraken ook goed op papier kan zetten!

adminSterke verhalen