Redactievoering

Of het nu om eenmalige projecten gaat, of om regelmatig terugkerende uitgaven: je redactiemanagement is bij mij in goede handen. Ik kan het maken van een blad voor je begeleiden of helemaal uit handen nemen. Van de eerste ideeën tijdens een redactievergadering tot het moment dat de dozen van de drukker komen – of het digitale blad online gaat.

Alle services

 • Sterke verhalen

  Schrijven is meer dan letters en woorden achter elkaar zetten. Ik gun mijn opdrachtgevers mooie tekst, en sterke verhalen. Taal maakt de werkelijkheid!

 • Trainingen

  Lijkendijk Communicatie verzorgt diverse schrijf- en taaltrainingen. Zoals een training zakelijk schrijven en een blogtraining. Liever een meerdaagse schrijftraining, of een in company cursus op maat? Informeer gerust naar de mogelijkheden.

 • Redactievoering

  Bladen maken is een vak. Zowel voor digitale magazines als gedrukte edities kun je bij mij terecht. Ik werk samen met vormgevers, fotografen en drukwerkbegeleiders aan een professioneel eindresultaat.

 • Legal Mediation

  Voor mij was het een logische stap om mijn juridische achtergrond en mijn communicatieve vak aan elkaar te knopen binnen het Legal Mediatorschap. Altijd handig als de mediator de afspraken ook goed op papier kan zetten!

adminRedactievoering