Blog

zwolle-aan-zee-cover-e1514448928951.jpg

Zwolle aan Zee

In opdracht van Gemeente Zwolle heb ik een boek geschreven over de gemeentelijke organisatie. Hoe werd Zwolle de beste werkgever in de non profit en wat kunnen anderen daarvan leren? Zwolle aan Zee is verschenen in het najaar van 2009.

Lees meer
Christiaan WeverZwolle aan Zee
op-reisbk.jpg

Op reis. Drie continenten, drie koffers en een peuter

In 2001 heb ik gedurende zeven maanden de wereld rondgereisd met mijn toenmalige echtgenoot F. en peuter P. Onze belevenissen heb ik opgetekend voor de Meppeler Courant. Na afloop heeft vormgever Peter Bos er een prachtig designwerkje van gemaakt.

Lees meer
Christiaan WeverOp reis. Drie continenten, drie koffers en een peuter
desirefr.jpg

Desire design the difference

In opdracht van RBI in Apeldoorn heb ik voor Kwakkel, leverancier van bouwmaterialen, een boek samengesteld over bouwen, vormgeving en architectuur: Desire design the difference.

Lees meer
Christiaan WeverDesire design the difference
oeiikbloeibk.jpg

Oei, ik boei

Samen met Mirjam Hulsebos heb ik bij Kluwer rond 2000 een tijdschrift uit de grond mogen stampen: Connect, magazine op het snijvlak van ICT en marketing. We hebben leuke interviews gedaan met interessante mannen plus één vrouw (o.a. Adam & Jay Curry, Maurice & Mark de Hond, Eckart Wintzen). Die zijn gebundeld in Oei, ik boei. New marketeers over klantenbinding.

Lees meer
Christiaan WeverOei, ik boei