Legal Mediation

Plotseling begon het te wringen, die bul die ik in de kast had en waar ik niets mee deed.

In een klasje met voornamelijk juristen begon ik daarom aan de opleiding Legal Mediation. Ik bleek het leuk te vinden in dat klasje. En ook de opleiding, zo in de schaduw van het recht, vond ik nog leuker dan gedacht. Niemand verbaasder dan ikzelf.

Mijn doel is het om partijen te helpen conflicten binnen organisaties, afdelingen en teams, onder andere in de arbeidsrechtelijke sfeer, samen op te lossen. Hoewel ik inmiddels weet dat alleen al het noemen van het woord ‘conflicten’ olie op het vuur kan zijn. Dus ik help opdrachtgevers graag met hun c-woord, laten we het daar op houden.

Alle services

 • Sterke verhalen

  Schrijven is meer dan letters en woorden achter elkaar zetten. Ik gun mijn opdrachtgevers mooie tekst, en sterke verhalen. Taal maakt de werkelijkheid!

 • Trainingen

  Lijkendijk Communicatie verzorgt diverse schrijf- en taaltrainingen. Zoals een training zakelijk schrijven en een blogtraining. Liever een meerdaagse schrijftraining, of een in company cursus op maat? Informeer gerust naar de mogelijkheden.

 • Redactievoering

  Bladen maken is een vak. Zowel voor digitale magazines als gedrukte edities kun je bij mij terecht. Ik werk samen met vormgevers, fotografen en drukwerkbegeleiders aan een professioneel eindresultaat.

 • Legal Mediation

  Voor mij was het een logische stap om mijn juridische achtergrond en mijn communicatieve vak aan elkaar te knopen binnen het Legal Mediatorschap. Altijd handig als de mediator de afspraken ook goed op papier kan zetten!

adminLegal Mediation